Om E.A. Værktøj A/S

Vi har siden 1985 været specialiseret indenfor skærende, slibende og special værktøjer til jern - og metalindustrien. Vi lægger meget vægt på personlig betjening og rådgivning af vores kunder. Den tætte kontakt mellem os og vores kunder/leverandører, gør os i stand til at levere individuelle løsninger specifikt til den enkelte kunde. Firmaet blev grundlagt i 1985 af Erik Abraham, og drives i dag af Claus Abraham.

Vores produktprogram omfatter blandt andet:

- XEBEC har udviklet helt nye metoder til at fjerne grater, slibe og polere. Denne nye teknologi gør det ikke alene nemmere, men også bedre end det tidligere har været muligt. Her kan afgratningen, slibningen/poleringen finde sted direkte på maskinen. Derved opnås ens resultat hver gang. 

- Pryor er et af verdens førende produkter indenfor mærkning. Det gælder Dot mærkemaskiner, Lasermærkemaskiner, Gravermaskiner og et stort program indenfor håndstempler. 

- Canela er et spansk kvalitetsprodukt, og mere end 95% af det store program er ISO standard og derfor kompatibel med andre anerkendte fabrikater. 

- E.A. Værktøj er forhandler og lagerførende af Flexovit/Norton slibeartikler. Flexovit/Norton er: Global markeds leder, Leverandør af det bredeste sortiment indenfor slibning. 

Vi glæder os til at hjælpe dig, kontakt os i tilfælde af spørgsmål eller udfordringer:

E. A. Værktøj A/S
Aage Sørensensgade 10 - 12
4800 Nykøbing F

Tlf. +45 54 85 96 66
Fax +45 54 85 95 66

mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.eav.dk